Rotmos med köttkorv

En förträffande god vardagsrätt som kommer att uppskattas av hela familjen. Kålrot, morot, och potatis mosas tillsammans till det fluffiga rotmoset och serveras med kryddig köttkorv.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stKöttkorven kan ång- kokas samtidigt i insats i kastrullen
Jan
Jättegott. Jag tog mer vatten och buljong då 5 dl inte täckte rotfrukterna. Korven tog jag ur plasten och kokte i spadet. Så gott och en favorit i köket. Alltid bättre att göra från grunden än att köpa färdig.
Marie
Grymt bra recept
Jo
Jättegott
Christina
Varför står det: "värm korven enligt anvisning på förpackningen", när det inte finns någon anvisning på förpackningen??? Vore faktiskt lämpligt att ha det..,
Maria
Rotmosen var verkligen inte god! Den man köper färdig är mycket godare! Och antagligen billigare. Definitivt snabbare. Och varför ska man värma korven i spadet "enligt förpackningens anvisningar" när man då ska ha korven kvar i plasten under uppvärmningen? Den tar ändå ingen smak av spadet.
Annika