Rotfruktssoppa med svamp och marinerad persilja

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rotfruktssoppa med svamp och marinerad persilja

Rustik och smakrik höstsoppa. Rotfrukterna kokas i buljong och mixas sedan till en slät soppa. Stek kantarellerna i smör för extra fin smak. Dekorera soppan med marinerad persilja och koriander.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Rotfruktssoppa med svamp och marinerad persilja

Ingredienser

4 portioner
350 - 400 g rödbetor (400 g motsvarar ca 6 st)
3 morötter
100 g rotselleri
2 palsternackor
1 gul lök
1 purjolök
salt
peppar
1 l grönsaksbuljong (tärning och vatten)
1 l kantareller eller trattkantareller
1 msk smör eller margarin
1 knippa persilja och gärna lite färsk koriander
vinägrettdressing

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rotselleririsotto med trattkantareller och brysselkål
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Skinkstek i lergryta med svamp och smålök
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med svampsås
Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekta kroppkakor med svamp och hasselnötter
Betyg 4.3 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Svamp och selleribiffar
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad