Rotfruktspannkakor med bacon

Ett härligt recept på annorlunda pannkakor med rotfrukter. Du gör rotfruktspannkakorna av bland annat mjölk, mjöl, ägg, morötter, potatis och palsternackor. Servera de nygräddade pannkakorna med knaperstekt bacon och lingonsylt!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stJättegoda! Men det är svårt att att hitta rätt temperatur och det behövs rejält med smör att steka i. Gör dem ganska små!
Malin
Låter gött
Fredrik
Smakade bra. Jag orkade dock inte göra pannkakor i panna så jag slängde ner det i en ungsform och in i ugnen. Funkade toppen!
Matilda
Mycket välsmakande men svåra att vända så numera gör jag dem mindre och därmed är problemet löst. Svar från en som fick smaka pannkaorna: " De var ju riktigt goda och jag som var lite tveksam till dessa."
Maily
Jättegott, bra sätt att få i barnen grönsaker. Serverade bacon knaperstekt vid sidan om.
Charlotta
Mycket gott, men nästa gång gör jag det nog som en ungspannkaka för det var svårt att vända dem. De blev dessutom väldigt tjocka så det tog lång tid att grädda varje pannkaka.
Camilla
Riktigt matig pannkaka, smakade klart bättre än vanliga raggmunkar. Däremot kommer jag att prova med sidfläsk nästa gång. Samt vanligt bacon vid sidan... kanon!
Fredric
Vi vuxna tyckte detta var jättegott. Matigare pannkakor än vanliga. Barnen var mer tveksamma till grönsaker i pannkakorna ... Fastnade dock mycket lätt i stekpannan.
Anna-maria
Jag brukar alltid blanda ca. 1 dl vetekli i pannkakssmeten för att ge den mer näringsinnehåll. Jag tycker att det skulle passa jättebra i det här receptet också.
Katalin