Rotfruktslåda

Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rotfruktslåda

En len rotfruktslåda som du gör på kokta morötter och kålrot. Pressa ner rotfrukterna i en blandning av ägg, mjölk, mannagryn, sirap, ingefära och salt och rör om före allt hälls i en ugnsform. Grädda den goda lådan i ugn och servera på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Rotfruktslåda

Ingredienser

6 portioner
1 kålrot
3 morötter
1 l vatten
1 tsk salt till kokvattnet
2 ägg
5 dl mjölk
1 dl mannagryn
1/2 dl ljus sirap
3/4 tsk malen ingefära
1/2 tsk salt till rotfruktsmeten

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Bra

    Bertil

Testa liknande recept

Finsk kålrotslåda
Betyg 4.3 av 5.147 personer har röstat
Receptet har 46 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ålandspannkaka
Betyg 4.3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Koka fläsklägg med ben
Betyg 3.5 av 5.277 personer har röstat
Receptet har 22 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kålrots- och morotssallad med apelsin
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Memma
Betyg 3.3 av 5.89 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Basbousa - mannagrynskaka
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad