Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Den här utomordentligt goda salladen går väldigt snabbt att sno ihop. Rostbiffen läggs på en skön bädd av sallad med bland annat aprikos och solrosfrö. Pricken över i är den krämiga ört- och senapskvargen som klickas på rostbiffen.

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
blandad sallad (lollo rosso, isbergssallad, rucola)
2 dl strimlad, torkad aprikos
1 finstrimlad morot
1 knippe gräslök (skuren i 4 cm långa bitar)
1 knippe färsk dragon
1/2 dl rostade solrosfrön
12 skivor rostbiff

Vinägrett

1 msk vitvinsvinäger
1/2 dl olja
2 msk finhackad rödlök
salt
peppar

Senapskvarg

2 dl kvarg gourmet
1 msk hackad timjan
1 msk hackad körvel
1 tsk fransk senap
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Halstrad lax med körvelvinägrett
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vinägrett
    Betyg 4.2 av 5.57 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad