Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

2
0
Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Den här utomordentligt goda salladen går väldigt snabbt att sno ihop. Rostbiffen läggs på en skön bädd av sallad med bland annat aprikos och solrosfrö. Pricken över i är den krämiga ört- och senapskvargen som klickas på rostbiffen.

Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Ingredienser

4 portioner
blandad sallad (lollo rosso, isbergssallad, rucola)
2 dl strimlad, torkad aprikos
1 finstrimlad morot
1 knippe gräslök (skuren i 4 cm långa bitar)
1 knippe färsk dragon
1/2 dl rostade solrosfrön
12 skivor rostbiff

Vinägrett

1 msk vitvinsvinäger
1/2 dl olja
2 msk finhackad rödlök
salt och peppar

Senapskvarg

2 dl kvarg gourmet
1 msk hackad timjan
1 msk hackad körvel
1 tsk fransk senap
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer