Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Den här utomordentligt goda salladen går väldigt snabbt att sno ihop. Rostbiffen läggs på en skön bädd av sallad med bland annat aprikos och solrosfrö. Pricken över i är den krämiga ört- och senapskvargen som klickas på rostbiffen.

Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg

Ingredienser

4 portioner
blandad sallad (lollo rosso, isbergssallad, rucola)
2 dl  strimlad, torkad aprikos
1   finstrimlad morot
1   knippe gräslök (skuren i 4 cm långa bitar)
1   knippe färsk dragon
1/2 dl  rostade solrosfrön
12   skivor rostbiff

Vinägrett

1 msk  vitvinsvinäger
1/2 dl  olja
2 msk  finhackad rödlök
salt och peppar

Senapskvarg

2 dl  kvarg gourmet
1 msk  hackad timjan
1 msk  hackad körvel
1 tsk  fransk senap
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med ljummen musselvinägrett
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad lax med körvelvinägrett
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rostbiff med potatis- och svampgratäng
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga