Rostbiffsallad med aprikos och solrosfrö samt ört- och senapskvarg
Den här utomordentligt goda salladen går väldigt snabbt att sno ihop. Rostbiffen läggs på en skön bädd av sallad med bland annat aprikos och solrosfrö. Pricken över i är den krämiga ört- och senapskvargen som klickas på rostbiffen.
Ingredienser
4 portioner
blandad sallad (lollo rosso, isbergssallad, rucola)
2 dl strimlad, torkad aprikos
1 finstrimlad morot
1 knippe gräslök (skuren i 4 cm långa bitar)
1 knippe färsk dragon
1/2 dl rostade solrosfrön
12 skivor rostbiff
Vinägrett
1 msk vitvinsvinäger
1/2 dl olja
2 msk finhackad rödlök
salt
peppar
Senapskvarg
2 dl kvarg gourmet
1 msk hackad timjan
1 msk hackad körvel
1 tsk fransk senap
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer