Rostbiff med rostad rispanna och avokado

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rostbiff med rostad rispanna och avokado

Det här är en spännande rätt, rostbiff med rostad rispanna och avokado. BBQ-såsen görs från grunden och får sin fantastiska smak av bland annat färsk ingefära, cayennepeppar, dijonsenap och vitlök. Servera sedan ihop med rostbiff, rispanna och limeklyftor och du tar gladeligen en eller två portioner till.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2015

Rostbiff med rostad rispanna och avokado

Ingredienser

4 portioner

BBQ-sås

1 vitlöksklyfta
1 dl ketchup
1 dl vatten
1 msk strösocker
1/2 msk balsamvinäger
1/2 msk japansk soja
1/2 msk senap (gärna dijon)
1/2 msk riven ingefära
1 krm cayennepeppar
salt
peppar

Rispanna

4 port ris
340 g majskorn
1 rödlök
1 msk olivolja
2 avokado
65 g babyspenat

Rostbiff

4 skivor rostbiff
1 msk olja

Till servering

1 limeklyftor

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Den rispannan med spenat, majs och avocado skall jag göra många ggr. Den var riktigt god och passar till mycket !!

    Bert

Näringsvärde per portion

Energi2847 KJ / 681 kCal
Fett23 g
Salt4.19 g
Kolhydrater75 g
Protein38 g

Testa liknande recept

  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnskuren rostbiff i marinad
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad