Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Betyg 4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Rostbiff med tillbehör som krämig fetaost och rödbetor är en måltid som man sent glömmer. Rödbetorna blandas med olivolja, vinäger och senap innan de rostade knapriga solroskärnorna strösslas över. Servera detta med den saftiga köttbiten, fetaostkräm och en sallad, godare finns knappt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015

Rostbiff med krämig fetaost och rödbetor

Ingredienser

4 portioner

Potatis

900 g sommarpotatis
1 msk olivolja
salt
peppar

Rödbetor

500 g förkokta rödbetor
1/2 msk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
80 g solroskärnor

Fetaostcréme

150 g fetaost
2 dl smetana

Rostbiff

4 skivor rostbiff (à 150 g)
salt
peppar

Till servering

1 cosmopolitansallad

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3713 KJ / 887 kCal
Fett49 g
Salt3.15 g
Kolhydrater54 g
Protein52 g

Testa liknande recept

  • Gräddstuvad pyttipanna med rödbetor
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pastawok
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostbiff
    Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
    Receptet har 23 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad