Rostbiff med kålsallad och picklad rödbeta

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostbiff med kålsallad och picklad rödbeta

Laga ugnsstekt rostbiff med en sallad gjord på grönkål och brysselkål och servera tillsammans med picklad rödbeta med smak av apelsin. Toppa hela rätten med ett kryddigt fröströssel.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Rostbiff med kålsallad och picklad rödbeta

Ingredienser

4 portioner

Apelsinpicklad rödbeta

150 g rödbetor
1 dl vatten
1/3 dl strösocker
1/3 tsk salt
1/2 dl ättiksprit (12%)
1/3 apelsin

Fröströssel

1/2 dl pumpakärnor
1/2 dl solroskärnor
1 1/2 krm vitlökspulver
1/4 tsk chiliflakes
1 tsk torkad oregano
1/4 tsk flingsalt

Rostbiff

400 g rostbiff
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar

Grönkål- och brysselkålssallad

1/2 silverlök
2 msk vinäger
1 tsk strösocker
150 g brysselkål
2 msk olivolja
1 krm salt
300 g grönkål

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
03:00:00
01:30:00
00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Asiatisk rödkålssallad med rostbiff
    Betyg 4.5 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grönkålsdopp med korv
    Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad