Grönkålsdopp med korv

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
0
Grönkålsdopp med korv

Snabblagat och mättande recept på grönkålsdopp med korv. Du gör grytan av julkorv, kryddiga korvar som chorizo, grönkål och brysselkål. Servera den matiga grytan med stark senap.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Grönkålsdopp med korv

Ingredienser

8 portioner
1   kokt julkorv (à 400 g)
2 - 3   kryddstarka korvar (t ex chorizo)
ca 125 g  stjälkar från grönkål
200 g  färsk brysselkål
1 1/2 l  köttbuljong (använd gärna spadet från skinkkoket)
2   lagerblad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om man väljer korv och buljong som passar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kejsargryta med kassler
Betyg 2.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med grönkålspesto
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vintergryta med brysselkål och korv
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkstek med råstekt kål och blue cheese dressing
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
75 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga