Rostbiff med balsamstekt lök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Rostbiff med balsamstekt lök

En lättlagad och snabb rätt som passar utmärkt som tilltugg eller enklare lunch. Stek lök i balsamvinäger och servera tillsammans med rostbiff på lantbrödsskivor. Rostbiffen gör sig extra god tillsammans med lite inlagd gurka!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2005

Rostbiff med balsamstekt lök

Ingredienser

4 portioner
20 - 25   tunna skivor rosastekt rostbiff
4   rejäla lantbrödsskivor
körsbärstomater
2   strimlade gula lökar
1 dl  balsamvinäger
inlagd gurka

För alla

Innehåller gluten. Ägg och mjölk kan förekomma i brödet. Läs på förpackningen och välj glutenfritt bröd eller bröd fritt från ägg eller mjölk vid respektive allergi/intolerans.
Gör mjölkfri: stek i olja eller mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Bagel med rostbiff och färskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Biffsauté med bellaverde och senap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff med bulgursallad och pepparrotscrème
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga