Rostbiff

Betyg 4.3 av 5.170 personer har röstat
Receptet har 23 kommentarer
Rostbiff

Laga rostbiff i ugn med köttermometer så får du till den sådär perfekt saftig inuti, men med en härligt välgrillad yta! Skiva köttet tunt innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2021

Rostbiff

Ingredienser

10 portioner
1 kg rostbiff
1 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

23 st
  • Toppenrecept men jag brynde köttet innan så den fick färg.

    Susanne

  • Bra grundrecept men som Fredrik m fl påpekar bör man absolut bryna köttet innan tillagning. För mer smak mortlar jag förutom svartpeppar och havssalt diverse andra kryddor som rosépeppar timjan och lite rosmain. Speciellt rosépepparn lyfter.

    Paula

  • Receptet borde börja med att man bryner rostbiffen innan den ska in i ugnen.

    Fredrik

Näringsvärde per portion

Energi521 KJ / 125 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater0 g
Protein23 g

Testa liknande recept

  • Rostbiff på buffén
    Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnskuren rostbiff i marinad
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sweet chilimarinerad rostbiff
    Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad