Rostat surdegsbröd med kalvstek och stuvad spetskål

Mackor till middag? Javisst! Laga kalvstek i ugn, skiva den tunt och servera på rostat surdegsbröd med stuvad spetskål och rödbetor på två vis. Mack-magi när den är som bäst.
 Ett recept från: 
Buffé nr 1, 2021

Ingredienser
4 portioner
1  liten kalvstek (à ca 600 g)
1 tsk svartpeppar
1 tsk torkad dragon
1 tsk salt
3 msk rapsolja
4  små rödbetor (à ca 50 g)
4  inlagda rödbetor
Stuvad spetskål
1  spetskål (à ca 600 g)
4 dl vispgrädde
1 msk finrivet citronskal
1/2 dl hackad persilja
Till servering
4  skivor ljust surdegsbröd
 ev rödbetsskott
Gör så här
00:55:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stGott, men var inte förberedd på att köttet skulle svalna helt = 60 minuter tillagningstips nja...
Christine