Rostas med krämig gnocchi

Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rostas med krämig gnocchi

Rostas är en extra mör bit av nötkött som får en fantastisk smak när den steks i smör. Smakexplosion uppstår när den serveras med denna krämiga gnocchi med sting från dijonsenap. Toppa rätten med hackad persilja och söta romanticatomater.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2018

Rostas med krämig gnocchi

Ingredienser

2 portioner
2 port gnocchi
ca 300 g rostas
1 msk smör
salt
peppar
2 dl matlagningsgrädde
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk dijonsenap
1/2 förp romanticatomater (à 400 g)

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Köttet, så gott! Men gnocchin hade varit godare utan såsen tycker jag. En vanlig bea hade funkat bra till.

    Emelie

Näringsvärde per portion

Energi2858 KJ / 682 kCal
Fett26 g
Salt3.89 g
Kolhydrater65 g
Protein44 g

Testa liknande recept

  • Pastagnocchi med bacon och salvia
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gnocchi med tomat och mozzarella
    Betyg 4.4 av 5.178 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gnocchi med grönt ärt- och örtsmör
    Betyg 3.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad