Rostas med fetaost, paprika och tomat

Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat
0
Rostas med fetaost, paprika och tomat

Rostas med fetaost, paprika och tomat är ett festligt och smakrikt recept. Här fräses paprikan innan vinäger, pastasås och tomathacker blandas i. Låt den bli varm och förtrollas av den himmelska doften som sprider sig i köket. Stek köttet några minuter på varje sida innan du serverar med de fantastiska tillbehören.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2015

Rostas med fetaost, paprika och tomat

Ingredienser

2 portioner
2   port ris eller annat gryn
1   grön paprika
1   tomat
1 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger
390 g  pastasås basilika
salt och peppar
ca 300 g  rostas
75 g  fetaost
1/2   påse rucola (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2000 KJ / 726 kCal
Fett33 g
Salt6.15 g
Kolhydrater59 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Salsicciakorv i tomatsås
Betyg 2.7 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomatbräserad karré med parmesan
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ravioli med kronärtskocka och tomat
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tomat- och mascarponebräserad karré med broccoli
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssallad med fänkål och ruccola
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga