Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing är en smakrik och fascinerande rätt perfekt som lunch eller middag. Smaken av rödbetorna tillsammans med spenat, fläsk, ägg, getost och pinjenötter skapar en hissnande smakupplevelse!

Rostade rödbetor med pocherat ägg, fläsk och getostdressing

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor
2 msk rapsolja
1 l vatten
3 msk ättiksprit
4 ägg
1/2 dl pinjenötter
140 g rimmat fläsk
1 dl mjölk
100 g getost
salt
svartpeppar
65 g färsk bladspenat

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Klart det är gott med dessa ingredienser. Nästa gång smular jag getosten över de varma rödbetorna. Mjölksåsen sänkte rätten

    Eva

Näringsvärde per portion

Energi2040 KJ / 488 kCal
Fett40 g
Kolhydrater14.3 g
Protein18.9 g

Testa liknande recept

  • Getostgrillad paprika
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukt- och nötfylld brietårta
    Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud
    Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad