Rostade ört- och nötsnittar
Dessa underbara snittar passar utmärkt som tilltugg och till bjudningen. Rostade ört- och nötsnittar får sin goda smak av fint hackade hasselnötter, basilika, timjan, vitlök och persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000
Ingredienser
50 st
150 g smör
1 dl persilja
1 msk basilika
1/2 tsk timjan
salt
1 vitlöksklyfta
1 äggula
1 1/2 dl hasselnötter
3 pitabröd
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 50 st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbart goda, gick åt som smör i solsken och receptet efterfrågades.
Jeanette
2014-04-01Fantastiskt goda! Gick åt i ett naffs på inflyttningsfesten och alla som hann smaka hyllade dem. Lätt, om än lite kladdigt att göra dem. Tycker det är oklart i receptet om "färsk" syftar till alla örterna eller bara persiljan. Jag hade färsk perslija och torkad basilika och timjan. Det smakade smarrigt.
Anna
2008-03-19Mycket goda snittar som passar som drinktilltugg.
Kia
2007-07-25