Rostade ört- och nötsnittar

11
3
Rostade ört- och nötsnittar

Dessa underbara snittar passar utmärkt som tilltugg och till bjudningen. Rostade ört- och nötsnittar får sin goda smak av fint hackade hasselnötter, basilika, timjan, vitlök och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Rostade ört- och nötsnittar

Ingredienser

50 st
150 g smör
1 dl persilja
1 msk basilika
1/2 tsk timjan
salt
1 vitlöksklyfta
1 äggula
1 1/2 dl hasselnötter
3 pitabröd

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 50 st.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Jeanette

2014-04-01

Underbart goda, gick åt som smör i solsken och receptet efterfrågades.

Anna

2008-03-19

Fantastiskt goda! Gick åt i ett naffs på inflyttningsfesten och alla som hann smaka hyllade dem. Lätt, om än lite kladdigt att göra dem. Tycker det är oklart i receptet om "färsk" syftar till alla örterna eller bara persiljan. Jag hade färsk perslija och torkad basilika och timjan. Det smakade smarrigt.

Kia

2007-07-25

Mycket goda snittar som passar som drinktilltugg.