Rostade ört- och nötsnittar

Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Rostade ört- och nötsnittar

Dessa underbara snittar passar utmärkt som tilltugg och till bjudningen. Rostade ört- och nötsnittar får sin goda smak av fint hackade hasselnötter, basilika, timjan, vitlök och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Rostade ört- och nötsnittar

Ingredienser

50 st
150 g smör
1 dl persilja
1 msk basilika
1/2 tsk timjan
salt
1 vitlöksklyfta
1 äggula
1 1/2 dl hasselnötter
3 pitabröd

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 50 st.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Underbart goda, gick åt som smör i solsken och receptet efterfrågades.

    Jeanette

  • Fantastiskt goda! Gick åt i ett naffs på inflyttningsfesten och alla som hann smaka hyllade dem. Lätt, om än lite kladdigt att göra dem. Tycker det är oklart i receptet om "färsk" syftar till alla örterna eller bara persiljan. Jag hade färsk perslija och torkad basilika och timjan. Det smakade smarrigt.

    Anna

  • Mycket goda snittar som passar som drinktilltugg.

    Kia

Testa liknande recept

  • Prästostsnurror med hasselnötter
    Betyg 4.4 av 5.93 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Filodegsrullar med prästost
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hasselnötsglass
    Betyg 3.1 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Semifreddo
    Betyg 3.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Fikonflarn med ädelost
    Betyg 5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad