Rostade morötter med dill, ättika och honung

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rostade morötter med dill, ättika och honung

Färsk dill, syrlig ättika och söt honung tillsammans med ugnsrostade morötter är det perfekta tillbehöret till stekt lax eller ugnstekt kyckling.

Rostade morötter med dill, ättika och honung

Ingredienser

4 portioner
500 g  små morötter
1 msk  olivolja
salt
peppar
2 msk  smör
1/2 msk  ättika
1 msk  honung
1   kruka dill

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi619 KJ / 148 kCal
Fett9 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Honungsrostad savoykål
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssallad i krämig och sötsur dilldressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med ajvar och rostad chili
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pumpa- och kokosströssel
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade hasselnötter med honung och brieost
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga