Rostade morötter med dill, ättika och honung

0
0
Rostade morötter med dill, ättika och honung

Färsk dill, syrlig ättika och söt honung tillsammans med ugnsrostade morötter är det perfekta tillbehöret till stekt lax eller ugnstekt kyckling.

Skriv ut
Rostade morötter med dill, ättika och honung

Ingredienser

4 portioner
500 g
små morötter
1 msk
olivolja
-
salt
-
peppar
2 msk
smör
1/2 msk
ättika
1 msk
honung
1
kruka dill

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 619 KJ / 148 kCal
Fett 9 g
Salt 1 g
Kolhydrater 13 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept