Matjessill med ajvar och rostad chili
Gör matjessillen extra smakrik med ajvar och rostad chili. Vitlök, majonnäs, honung och crème fraiche blandas med ajvar relish och klickas på sillen. Tillsätt stekt chili och lite dill för att fullända smakerna.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006
Ingredienser
10 portioner
500 g matjessill
1 vitlöksklyfta
2 msk ajvar relish
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 tsk honung
1 chilifrukt
dill
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Kommentarer