Goda och smakrika pannkakor med mättande och lite annorlunda smak. Basen är rivna morötter som blandas med pannkakssmet som sedan smaksätts med vitlök och sesamolja. Servera gärna med yoghurt och chilisås.
Innehåller gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och matlagningsyoghurt
Gör mjölkproteinfri: byt mjölk, smör och matlagningsyoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per pannkaka men utan yoghurt och sweet chilisås till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Enkelt o supergott. Önskar dock näringsberäkning i era recept
Annalena
2022-01-17Hej AnnaLena! Vad kul att du tyckte om pannkakorna! Nu är receptet uppdaterat med näringsvärden. Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-01-18Bytte ut vetemjölet mot bovetemjöl, blev super!!
Hanna
2022-01-12Vill testa men vilket glutenfritt mjöl är bäst att byta ut vetemjölet mot?
Marie
2022-01-09Hej Marie! Vi har inte provlagat dessa pannkakor med glutenfritt mjöl och vågar därför tyvärr inte tipsa om något alternativ. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-01-10