Ett trivsamt och tilltalande recept där rostade gulbetor serveras tillsammans med zucchini, rödlök, mandel och kryddig salsiccia. Grönsakerna och korven steks i ugn, vilket ger dig tid att svänga ihop en smaskig sås av kvarg, senap och honung. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och kvarg utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut kvargen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Patrick
2015-04-05Jag är glad att få laga en rätt utan potatis. Gulbetor är lätta att jobba med. Till såsen använder jag grovkornig senap som ger spännande utseende och smak. Nyttigt, gott och lätt att laga till många gäster. Jag valde en korv som inte behövde stekas separat, för att slippa använda stekpannan. /Karolina