Laga en smakrik salsicciapasta med kål till middag ikväll! I detta ljuvliga recept serverar vi rigatoni tillsammans med ugnsbakad spetskål och stekt salsiccia. Även parmesan, persilja och citron sätter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2020
Kontrollera noga innhållet i korven.
Fri från laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex. parmigiano reggiano.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Spetskålen blandas ner i rätten, så ett tips är att rosta den i lagom stora bitar.
Cecilia
2023-01-14Jag älskar det här receptet! Men jag tycker det är för lite kål, den krymper ju väldigt vid tillagning. Jag tar därför ett helt huvud, strimlar det och bryner det först i en gryta, låter det fräsa runt en stund och breder sedan ut på två plåtar och grillar av på hög värme några minuter högt upp i ugnen, innan jag blandar ner det i korvfräset. Det blir väldigt gott om kålen får ganska bra med färg.
Annica
2023-01-04Ös på med parmesan och citron (om du gillar syra)! Hade champinjoner i som jag frästa i vitlök först. Hitta inte spetskål så blev savoj, gick minst lika bra.
Cecilia
2022-11-19