Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Rostade cashew- och valnötter

Smaskiga rostade nötter med pigg smak av chili och vitlök. Ett festligt tilltugg att bjuda på. Ringla söt flytande honung över de rostade cashew- och valnötterna.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 3 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka vitlöksklyftorna. Smält smör i en stekpanna och fräs vitlök och torkade chiliflagorna hastigt.
  2. Tillsätt nötterna under omrörning. Låt dem bli varma, salta och ringla till sist över flytande honung. Serveras ljumma. Glöm inte servetter.

Ingredienser

Portioner: 3 dl
  • 200 g naturella cashewnötter
  • 100 g valnötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 1 tsk rostade chiliflagor
  • 2 msk flytande honung
Lägg till i inköpslistan