Cannelloni à la Burträsk

18
3
Cannelloni à la Burträsk

Ett snabblagat recept på delikat cannelloni à la Burträsk som passar perfekt till efterrätt. Du gör desserten av bland annat hjortronsylt, hjortron, lasagneplattor, Västerbottensost, vaniljglass och pistagenötter. Annorlunda och lyxigt!

Cannelloni à la Burträsk

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl hjortronsylt
1 paket frysta, tinade hjortron (à ca 250 g)
1 paket färska lasagneplattor (à 200 g)
1 1/2 dl riven Västerbottensost
30 g smör (kallt) + smör till formen

Till servering

1/2 l vaniljglass
2 - 2 1/2 msk hackade pistagenötter
ev florsocker

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smrö och glass.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Stefan

2020-10-07

Basen är rätt god, varm hjortronsylt och glass. Men resten!! Jag vet inte .. mystisk helt enkelt.

Erik

2020-09-25

Skippa pastan, den gav ingenting. Snåla ej med ost och smör!sjukt gott!testa gärna att ha lite muskotnöt på

Jennifer

2020-09-25

Väldigt väldigt märklig. Kanske är acceptabel om man tar bort pastan och osten...