Rostad rödkål med balsamicohonung, mandel och granatäpple

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostad rödkål med balsamicohonung, mandel och granatäpple

Rosta rödkål tills den är al dente och toppa med balsamicohonung, rostad mandel och granatäppelkärnor vid servering. En vacker och god rätt att ställa på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2025

Rostade klyftor av rödkål i en oval ugnsform toppade med mandel och granatäpple.

Ingredienser

8 bufféportioner
1 rödkål (à ca 1 kg)
4 msk olja
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
1/2 dl honung
3/4 dl balsamvinäger
1 dl rostad saltad mandel
1 granatäpple (ca 1 dl kärnor, för 8 port)

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi760 KJ / 181 kCal
Fett11 g
Salt1.1 g
Kolhydrater14 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Fruktsallad med mangosås
    Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Falafel i pita
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad