Rostad paprika med spenat och mandel

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Rostad paprika med spenat och mandel

Perfekt tillbehör till en god fisk eller kyckling är den rostade paprikan som serveras med babyspenat och rostad mandel. Vänd paprikan och spenaten i en fräsch och lätt syrlig citrondressing precis innan servering.

Rostad paprika med spenat och mandel

Ingredienser

4 portioner
4 röda eller gula paprikor
1 msk olja
salt
svartpeppar
finrivet skal av 1 citron
2 msk färskpressad citronsaft
4 msk olivolja
1 dl skållad mandel
1 förp babyspenat (à 65 g)

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Passar bra till färsk Tortelloni, spenat- o pestofyllning. Bra tillbehör till stekt eller grillad fisk.

    Maine

  • Den här "salladen" är min favorit, passar till allt.

    Maine

  • Jag behöver äta magert men näringsrikt o gott. Skulle vilja ha kcal på 1 portion i alla preppar. Och om preppen kan frysas till lämplig dag i veckan eller ev nästa vecka!?

    Birgitta

Testa liknande recept

  • Avokado- och mangosallad med tomater
    Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad