Rostad müsli med kokos och nötter

Alpinåkaren Nathalie Eklunds egen rostade müsli är god till både mjölk och yoghurt. Med flingor av råg och havre, knapriga nötter, linfrön och solrosfrön. Russin, kokos och vanilj ger fin sötma. Rosta müslin i ugn för en god och crunchy granola.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
20 stMåste vara fel i receptet när det gäller havregryn o rågflingor. 1 dl av vardera??
Eva
Hej Eva! Japp, 1 dl av vardera ska användas. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Tips: lägg torkade äpplen i frysen i en tålig påse, ( typ matavfall), så är det busenkelt att krossa sen, funkar även med torkad rabarber och annat du torkar i skivor.
Peter
Supergod. Bytte ut vaniljsockret mot vaniljpulver så blev müslin sockerfri.
Sol-britt
Väldigt god müsli. Tillsatte cocosflingor och tog hallon istället för russin.
Lillemor
Jättegod müsli. Jag tillsatte russin och fikon. Gjorde efter receptet men kommer tillsätta kanel och torkade äpplen nästa gång.
Eva-lotta
Jättegott recept! Jag blandar i russin och tranbär efter rostningen. Tycker det lätt blir segt med rostade russin.
Lena
Skall absolut prova detta recept ! 😃
Anna maria
Går det att utesluta vaniljsocker
Mathias
Hej Mathias! Ursäkta sent svar. Det går bra att utesluta vaniljsockret. Hoppas att du gillar müslin! Hälsningar Elina
ICA-köket
Mycket god müsli som kan varieras i mångt och mycket! Brukar öka mängden gryn, ca 3-4 dl fiberhavregryn, så det får plats i min burk. Torkade tranbär är min favorit i denna blandning.
Sara
Tillsätter även 1 dl pumpakärnor. Använder kokosflakes istället för riven kokos som jag lägger i tillsammans med russinen. Tar också bara hälften av linfrön.
Eva