Rostad majssallad med syrlig majo
Majsen blir härligt knaprig och smakar mer när den steks i olja. Tillsammans med picklad silverlök, lime och kryddig spiskummin blir denna smakrika rostade majssallad perfekt till tacos eller som plockmat. Servera med en upphottad för extra krämighet!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017
Ingredienser
10 bufféportioner
2 silverlökar
1 msk strösocker
2 msk vitvinsvinäger
1 dl majonnäs
1 - 2 msk färskpressad limejuice
2 - 3 msk hackad inlagd jalapeño
900 g frysta majskorn
1 1/2 tsk spiskummin
1 1/2 tsk malen koriander
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 dl hackad koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi914 KJ / 218 kCal
Fett13 g
Salt1 g
Kolhydrater29 g
Protein4 g
Kommentarer