Rostad majssallad med syrlig majo

6
0
Rostad majssallad med syrlig majo

Majsen blir härligt knaprig och smakar mer när den steks i olja. Tillsammans med picklad silverlök, lime och kryddig spiskummin blir denna smakrika rostade majssallad perfekt till tacos eller som plockmat. Servera med en upphottad för extra krämighet!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Rostad majssallad med syrlig majo

Ingredienser

10 (buffé)
2
silverlökar
1 msk
strösocker
2 msk
vitvinsvinäger
1 dl
majonnäs
1 - 2 msk
färskpressad limejuice
2 - 3 msk
hackad inlagd jalapeño
900 g
frysta majskorn
1 1/2 tsk
spiskummin
1 1/2 tsk
malen koriander
2 msk
olivolja
1 tsk
salt
2 dl
hackad koriander

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 914 KJ / 218 kCal
Fett 13 g
Salt 1 g
Kolhydrater 29 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept