Rostad majssallad med syrlig majo

6
0
Rostad majssallad med syrlig majo

Majsen blir härligt knaprig och smakar mer när den steks i olja. Tillsammans med picklad silverlök, lime och kryddig spiskummin blir denna smakrika rostade majssallad perfekt till tacos eller som plockmat. Servera med en upphottad för extra krämighet!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Rostad majssallad med syrlig majo

Ingredienser

10 (buffé)
2 silverlökar
1 msk strösocker
2 msk vitvinsvinäger
1 dl majonnäs
1 - 2 msk färskpressad limejuice
2 - 3 msk hackad inlagd jalapeño
900 g frysta majskorn
1 1/2 tsk spiskummin
1 1/2 tsk malen koriander
2 msk olivolja
1 tsk salt
2 dl hackad koriander

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 914 KJ / 218 kCal
Fett 13 g
Salt 1 g
Kolhydrater 29 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden