Rostad lök

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rostad lök

Rostad lök passar som topping på allt från varmkorven till den asiatiska nudelsoppan. Genom att fritera löken blir den både krispig och mild, och dessutom är det ett smart tips att ta vara på överbliven lök i kylskåpet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021

Rostad lök

Ingredienser

ca 2 dl
2   gula lökar
5 dl  olja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Löken håller ca 1 vecka om den förvaras torrt i en burk.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatsås (grundrecept)
Betyg 4.5 av 5.
68 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rösti
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Palsternacka, morötter och potatis i ugn 
Betyg 4.4 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatissoppa (grundrecept)
Betyg 4.4 av 5.
84 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paneer
Betyg 4.1 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Caesarsallad
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga