Rostad färskpotatis

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Rostad färskpotatis

Livfull rostad färskpotatis med smak av senapsfrön, dill och olivolja. Lättlagat, gott och uppskattat av alla. Ett lysande tillbehör till både kött- och fiskrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Rostad färskpotatis

Ingredienser

8 portioner
2 kg  färskpotatis
2 tsk  gult senapsfrö
2 tsk  dillfrö
2 msk  olivolja
salt
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Så gott till grillat. En av mina favoriter sedan 2002!! bland alla tusentals potatis tillbehör der finns att göra. Funkar även med delikatesspotatis så man kan göra denna rätt året runt! Och glöm inte mortla- smaken blir kraftigare och iom det blir rätten godare!

Teresia

2024-02-05

Testa liknande recept

Färskpotatis i ugn
Betyg 4.2 av 5.
148 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad potatissallad med bacon och senapsfrön
Betyg 4.2 av 5.
113 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torsk i folie med sötsyrlig tomatsallad
Betyg 3.4 av 5.
53 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddgrillad laxsida med Västerbottensost och hasselnötter
Betyg 4.4 av 5.
36 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig ost- och olivblandning
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemlagad pickles
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga