Rostad färsklöksdipp

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Rostad färsklöksdipp

Den rostade färsklöksdippen smaksatt med vitlök och timjan är ett lättlagat bidrag till grillbordet. Honungen bidrar med en härlig sötma som lyfter upp denna puré på knipplök.

Rostad färsklöksdipp

Ingredienser

4 portioner
400 g  knipplök
1   färsk vitlök
1/2   kruka timjan
2 msk  rapsolja
2 msk  honung
salt och peppar

För alla

Dippen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi490 KJ / 117 kCal
Fett7.1 g
Kolhydrater12.1 g
Protein1.3 g

Testa liknande recept

Fetaost i filodeg med oliver
Betyg 3.4 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kål- och köttfärsgryta
Betyg 4.2 av 5.
93 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hårt tunnbröd
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baconstekt kyckling med lök, timjan och honung
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ljummen rotfruktssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassisk tunnbrödsrulle med varmkorv
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga