Rostad färsklöksdipp
![Rostad färsklöksdipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37946/cf_259/rostad_farskloksdipp.jpg)
Den rostade färsklöksdippen smaksatt med vitlök och timjan är ett lättlagat bidrag till grillbordet. Honungen bidrar med en härlig sötma som lyfter upp denna puré på knipplök.
![Rostad färsklöksdipp](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37946/cf_259/rostad_farskloksdipp.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g knipplök
1 färsk vitlök
1/2 kruka timjan
2 msk rapsolja
2 msk honung
salt och peppar
För alla
Dippen är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi490 KJ / 117 kCal
Fett7.1 g
Kolhydrater12.1 g
Protein1.3 g
Kommentarer