Grillat ribfinger i bröd med rosmarin och kronärtskocka

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Grillat ribfinger i bröd med rosmarin och kronärtskocka

Grillat ribfinger är ett spännande grillspett på grillfesten. Här i bröd med rosmarin och kronärtskocka. Ribfinger är nötkött utskuret från revbensspjällen, perfekt att trä på spett och grilla. Krydda med rosmarinen och grilla snabbt. Gott med bröd, cottage cheese och örtmarinerade kronärtskockor.

Grillat ribfinger i bröd med rosmarin och kronärtskocka

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g  US spareribs (ribfinger)
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 tsk  hackad färsk rosmarin eller torkad
2 msk  olivolja
1   förp grillade kronärtskockor (à 290 g)
250 g  cottage cheese grillad paprika
8   blötlagda träspett

Till severing

baguette eller lantbröd
silverlök
romansallad

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd att servera till.
Gör laktosfri: Välj laktosfri cottage cheese, smaksätt med hackad grillad paprika.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut cottage cheese mot lite tärnad tofu och hackad grillad paprika.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2248 KJ / 537 kCal
Fett22 g
Kolhydrater36.4 g
Protein44.8 g

Testa liknande recept

Grillribs med asiatisk rödkålssallad
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Biffspett med sataysås och nudlar
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spare ribs El Bulli-style
Betyg 4 av 5.
81 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskebab med vitlök
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga