Grillat ribfinger i bröd med rosmarin och kronärtskocka
Grillat ribfinger är ett spännande grillspett på grillfesten. Här i bröd med rosmarin och kronärtskocka. Ribfinger är nötkött utskuret från revbensspjällen, perfekt att trä på spett och grilla. Krydda med rosmarinen och grilla snabbt. Gott med bröd, cottage cheese och örtmarinerade kronärtskockor.
Ingredienser
4 portioner
ca 600 g US spareribs (ribfinger)
flingsalt med jod
nymalen svartpeppar
2 tsk hackad färsk rosmarin eller torkad
2 msk olivolja
1 förp grillade kronärtskockor (à 290 g)
250 g cottage cheese grillad paprika
8 blötlagda träspett
Till severing
baguette eller lantbröd
silverlök
romansallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2248 KJ / 537 kCal
Fett22 g
Kolhydrater36.4 g
Protein44.8 g
Kommentarer