Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

11
2
Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ett charmigt och snabblagat recept på rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost. Du gör det av bland annat rödbeta, ägg, mjöl, mjölk, fetaost och ruccola. De färgglada våfflorna passar utmärkt att servera som förrätt!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ingredienser

4 portioner
1
färsk rödbeta (à 100 g)
2 msk
riven pepparrot
3 msk
flytande honung
50 g
smör
2
ägg
1 1/2 dl
vetemjöl
1/2 dl
grahamsmjöl
1 tsk
bakpulver
2 1/2 dl
mjölk
1 msk
finhackad rosmarin
1 tsk
rörsocker
150 g
fetaost
1/2
påse rucola (à 70 g)
-
smör

För alla

Rätten innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk. En viss mängd laktos kan ev tålas i fetaosten.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Anita

6/1/2019

Supergott@

Ida

3/18/2019

Jag vill läsa komnentarerna!!!

Redaktionen ICAse

3/18/2019

Hej Ida! Just detta recept hade inga kommentarer innan din kom. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1785 KJ / 427 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept