Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

11
2
Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ett charmigt och snabblagat recept på rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost. Du gör det av bland annat rödbeta, ägg, mjöl, mjölk, fetaost och ruccola. De färgglada våfflorna passar utmärkt att servera som förrätt!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ingredienser

4 portioner
1 färsk rödbeta (à 100 g)
2 msk riven pepparrot
3 msk flytande honung
50 g smör
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl mjölk
1 msk finhackad rosmarin
1 tsk rörsocker
150 g fetaost
1/2 påse rucola (à 70 g)
smör

För alla

Rätten innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk. En viss mängd laktos kan ev tålas i fetaosten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Anita

2019-06-01

Supergott@

Ida

2019-03-18

Jag vill läsa komnentarerna!!!

Redaktionen ICAse

2019-03-18

Hej Ida! Just detta recept hade inga kommentarer innan din kom. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 1785 KJ / 427 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept