Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ett charmigt och snabblagat recept på rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost. Du gör det av bland annat rödbeta, ägg, mjöl, mjölk, fetaost och ruccola. De färgglada våfflorna passar utmärkt att servera som förrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Rosmarindoftande rödbetsvåffla med fetaost

Ingredienser

4 portioner
1 färsk rödbeta (à 100 g)
2 msk riven pepparrot
3 msk flytande honung
50 g smör
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 dl grahamsmjöl
1 tsk bakpulver
2 1/2 dl mjölk
1 msk finhackad rosmarin
1 tsk rörsocker
150 g fetaost
1/2 påse rucola (à 70 g)
smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Ljuvligt gott!

    Carina

  • Supergott@

    Anita

  • Jag vill läsa komnentarerna!!!

    Ida

    Hej Ida! Just detta recept hade inga kommentarer innan din kom. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi1785 KJ / 427 kCal

Testa liknande recept

  • Ostvåfflor
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vegovåfflor utan gluten
    Betyg 3.5 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Våffeltårta med jordgubbar
    Betyg 4.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Croffles - Croissantvåfflor
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad