Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter

Betyg 3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter

Svartrötter i stuvning av crème fraiche och rosmarin, ett annorlunda tillbehör med rotfrukt att servera till middagen. Med crème fraichen får du den lena känslan av stuvning och kryddningen framhäver verkligen svartrotens smak.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter

Ingredienser

4 portioner
1 påse svartrötter (à ca 500 g)
2 dl lätt crème fraiche
1 dl vatten
2 tsk finhackad färsk rosmarin (eller halva mängden torkad)
salt
peppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott, men lite speciell smak, syrlig och krämig i ett! Värt att provas, är nog något man gillar eller så inte...

    Erika

Testa liknande recept

  • Svartrot med citron och dragon
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nyttiga grilltillbehör!
    Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterade svartrötter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Parmesangratinerade svartrötter
    Betyg 2.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad