Roséskålar med räksalsa

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Roséskålar med räksalsa

En lysande förrätt med smak av havet! Räkorna marineras och får smak av salsan med bland annat honung, purjolök, vitlök och kryddor. Servera de läckra räkorna på ett rosésalladsblad och ett rostat bröd.

Roséskålar med räksalsa

Ingredienser

4 portioner
500 g  räkor (med skal)
1   vitlöksklyfta
1   bit purjolök (1 bit motsvarar ca 10 cm)
1 tsk  tomatpuré
1 msk  honung
1 msk  vinäger
3 msk  olja
2 krm  salt
4   stora rosésalladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Stekt vardagsris med skinka och räkor
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Räkfylld spätta i citronsås
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad till räkor och aioli
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkpasta
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vindoftande tagliatelle med räkor och dill
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pannkaksrulle med räkor
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga