Rosépeppar- och olivsås

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosépeppar- och olivsås

Denna rosépeppar- och olivsås är en kall och härlig gräddfils- och majonnäsbaserad sås som passar utmärkt till den grillade middagen. Smaksätt med vitlök och timjan och servera väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Rosépeppar- och olivsås

Ingredienser

10 portioner
1 msk rosépeppar
2 dl hackade gröna oliver
3 pressade vitlöksklyftor
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 dl repad, hackad timjan
2 krm salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • God sås till grillat. Halva mängden timjan räckte.

    Karin

Testa liknande recept

  • Pepparrotssill med rosépeppar
    Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ingefärsgräddfil
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Karré med mynta, ärter och avokado
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Limedressing
    Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kall dillsås
    Betyg 4.3 av 5.58 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Örtsås
    Betyg 3.6 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad