Rosépeppar- och olivsås

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rosépeppar- och olivsås

Denna rosépeppar- och olivsås är en kall och härlig gräddfils- och majonnäsbaserad sås som passar utmärkt till den grillade middagen. Smaksätt med vitlök och timjan och servera väl kyld.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Rosépeppar- och olivsås

Ingredienser

10 portioner
1 msk rosépeppar
2 dl hackade gröna oliver
3 pressade vitlöksklyftor
1 dl majonnäs
3 dl gräddfil
1 dl repad, hackad timjan
2 krm salt
2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

God sås till grillat. Halva mängden timjan räckte.

Karin

2011-07-12

Testa liknande recept

Pepparrotssill med rosépeppar
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Karré med mynta, ärter och avokado
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärsgräddfil
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kall dillsås
Betyg 4.3 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Limedressing
Betyg 3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hemgjord färskost
Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad