Roséns spätta

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Roséns spätta

Roséns spätta är ett smakrikt och härligt fiskrecept. Fiskfilén paneras med krossad rosépeppar och rivet citronskal innan fisken serveras med nykokt pasta smaksatt med bönor, parmesanost och basilika.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Roséns spätta

Ingredienser

4 portioner
ca 280 g pasta
1 paket frysta (otinade) gröna bönor (à ca 300 g)
1 dl ströbröd
1 tsk salt
1 tsk lätt krossad rosépeppar
1 tsk rivet citronskal
500 g fiskfilé (t ex spätta)
2 msk olja
1 kruka basilika
1 vitlöksklyfta
2 msk riven parmesan
1 msk olivolja
1/2 dl vatten

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner.
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Smörrebröd med panerad rödspätta
    Betyg 4.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salamichips
    Betyg 4.2 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pastramigös
    Betyg 2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fisk med ägg, chili och dill
    Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödspätta meunière
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad