Rosa laxbullar

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Rosa laxbullar

Sätt en guldkant på vardagen genom att bjuda din familj på de här bedårande rosa laxbullarna med den krämiga såsen gjord på hummerfond och crème fraiche. Röda paprikor, haricots verts och skärbönor frästa i smör är mycket gott till fisken.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Rosa laxbullar

Ingredienser

4 portioner
500 g laxfilé
1 liten purjolök
2 ägg
1 dl kvarg
2 msk majsstärkelse (Maizena)
2 msk hackad dill
1 tsk torkad dragon
salt
svartpeppar
1 - 2 msk smör eller margarin

Sås

2 dl mjölk eller vatten
2 dl lätt crème fraiche
1 - 1 1/2 msk konc hummerfond
ev 1 msk hackad dill

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Det var ingen rosa färg här inte, mest gulgrönt. Smaken ratades av samtliga i familjen. Kommer inte göra det här igen.

    Rebecca

  • Jättegott och ganska enkelt . . . Byt till vanlig creme fraishe och det blir en mycket god bjudrätt!

    Åke

Testa liknande recept

  • Örtkryddad delikatesspotatis
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dragonsmör
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kålrotspuré med dragon
    Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad