Sätt en guldkant på vardagen genom att bjuda din familj på de här bedårande rosa laxbullarna med den krämiga såsen gjord på hummerfond och crème fraiche. Röda paprikor, haricots verts och skärbönor frästa i smör är mycket gott till fisken.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och mjölk, byt till laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), uteslut mjölken eller byt till ris-, soja- eller havrebaserat ersättningsalternativ, använd mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det var ingen rosa färg här inte, mest gulgrönt. Smaken ratades av samtliga i familjen. Kommer inte göra det här igen.
Rebecca
2023-03-06Jättegott och ganska enkelt . . . Byt till vanlig creme fraishe och det blir en mycket god bjudrätt!
Åke
2008-12-05Jag är gärna lat i köket, så jag bredde ut smeten i en smord ugnsform, strödde lite ströbröd över o lade några små smörklickar på med o ställde in i ugnen 175 grader 20-30 min o höjde till 225 i ytterligare 10 minuter. Det blev hur gott som helst det med. Jag tillät mig dessutom att byta såsen till Hollandässås gjort på pulver o hade till liksom kokt potatis o grönsaker. Det blev festligt o mycket gott det med.
Mona
2008-10-19