Röra på kronärtskockshjärtan

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Röra på kronärtskockshjärtan

Kronärtskocka, oliver, röd chili och lite olja. Det här är en lättlagad röra att göra och förvara i burk, håller i flera dygn i kylen och passar fint till det mesta – på mackan, som tillbehör till exempelvis kyckling eller på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Röra på kronärtskockshjärtan

Ingredienser

5 dl
1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 liten burk burk oliver med pimiento (à 140 g)
1 röd chilifrukt
rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Riktigt gott o enkelt, blir som bäst efter ett par dar i kylen!!

    Irene

Testa liknande recept

  • Varm dipp på kronärtskocka
    Betyg 4.7 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kronärtskockskräm
    Betyg 4.4 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kräm på inlagd kronärtskocka
    Betyg 3.3 av 5.69 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Minipizzor med bananschalottenlök
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad