Romsnittar

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Romsnittar

Romsnittar är perfekt som förrätt eller tilltugg. Dessa goda snittar innehåller en läcker röra av riven pepparrotsgrädde och röd stenbitsrom som man sedan fyller i smördegsrundlarna.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Romsnittar

Ingredienser

15 portioner
1 smördegsplatta
ägg
riven pepparrot
vispgrädde
röd stenbitsrom

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frasvåffla med rensteksröra
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökt renstek med pepparrotsgrädde
Betyg 2.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxsnittar med gräslök- och pepparotssmetana
Betyg 3.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegssnurror med ost
Betyg 4.6 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Veganska snittar - avokadosnittar med pepparrot och dill
Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga