Romdipp med chips

Alla gillar chips och dipp! Denna lyxvariant med rom är perfekt att lugna hungern med innan buffén dukas fram. Smetana ger romdippen en rund och fin smak som bryts av med frisk lime och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Näringsvärdet är baserat på 3 dl romdipp. Chips är inte inkluderat.
Energi3557 KJ / 844 kCal
Fett77 g
Salt7.12 g
Kolhydrater13 g
Protein27 g
Kommentarer
8 stÄr det svartpeppar eller vitpeppar?
My
Hej My! Jag tror att svartpeppar passar bäst i detta fall. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man röra ihop dippen på förmiddagen även om den ska serveras som vickning ganska sent ikväll? 🤔Kanske om jag väntar med att röra ner romen tills ikväll? Vad tror ni?
Matilda
Hej Matilda! Det går bra att förbereda dippen. Används stenbitsrom så kan den färga dippen lite rosa. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Väldigt gott! Kommer att göra den fler gånger.
Anders