Romanesco med senap och salvia

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Romanesco med senap och salvia

Romanesco eller broccoli som vi ofta kallar det kokas och smaksätts sedan med en marinad av senap, salvia, balsamvinäger och peppar. Efter romanescon fått dra sig 30 minuter i marinaden är den färdig att servera med smörstekta salviablad.

Romanesco med senap och salvia

Ingredienser

6 portioner
1 romanescohuvud
1 1/2 msk grov senap
1/2 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
salt
peppar
salvia

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Senapsgriljerad tofu
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tofusill med senap
    Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling med ris och broccoli
    Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad