Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Bjud dina vänner på en ovanlig dipp där chipsen byts ut mot knaprigt hårt knäckebröd och salsan mot en lyxig krämig röra innehållande rom, gräslök, dijonsenap och schalottenlök. Lättlagat, charmigt och välsmakande!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
1 schalottenlök
1 knippe gräslök
1 tsk dijonsenap
50 g löjrom eller stenbitsrom
salt
malen svartpeppar
tunt knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Löjrom på knäcke
Betyg 2.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Limesyrlig gurksoppa med löjromsklick
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskpotatiscrème med löjrom
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kanapé med löjrom och citronsmetana
Betyg 4.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Västerbottensostpaj med kantareller och löjrom
Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad