Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Löjrom på knäcke

Löjrom på knäcke kan inte bli mer perfekt när du har bråttom eller letar efter en superenkel förrätt som smakar bedårande! Bryt knäckebröd i bitar, klicka på crème fraiche och löjrom. Toppa med citronjuice och kryddor.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Gör så här- texten är avsedd för 10 portioner.

  1. Dela knäckebröd i 10 små bitar och lägg på ett fat.
  2. Klicka på 1 tsk crème fraiche och toppa med en klick löjrom.
  3. Pressa över lite citronjuice och avsluta med några varv nymalen svartpeppar. Dekorera med dill och hackad gräslök.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 10 st
  • knäckebröd
  • 1 tsk crème fraiche per bit
  • en klick löjrom per bit (beräkna ca 100 g för 10 st)
  • citronjuice
  • nymalen svartpeppar
  • dill och hackad gräslök
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer