Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Betyg 3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Bjud dina vänner på en ovanlig dipp där chipsen byts ut mot knaprigt hårt knäckebröd och salsan mot en lyxig krämig röra innehållande rom, gräslök, dijonsenap och schalottenlök. Lättlagat, charmigt och välsmakande!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd

Ingredienser

4 portioner
2 dl crème fraiche
1 schalottenlök
1 knippe gräslök
1 tsk dijonsenap
50 g löjrom eller stenbitsrom
salt
malen svartpeppar
tunt knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Löjrom på knäcke
    Betyg 2.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxtallrik
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ostkex med löjrom
    Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rågchips med svamp och löjrom
    Betyg 3.3 av 5.83 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad