Rökt makrillsallad
![Rökt makrillsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16862/cf_259/rokt_makrillsallad.jpg)
Du förgyller din sommarlunch med den här strålande salladen. Rökt makrill placeras på tallriken tillsammans med färskpotatis, råkostsallad och purjolök och en stingig pepparrotskräm.
![Rökt makrillsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16862/cf_259/rokt_makrillsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 påse färdig råkost sallad
400 g potatis
2 dl lätt crème fraiche
2 msk riven pepparrot
2 msk flytande honung
1 purjolök
1 knippe dill
600 g rökt makrillfilé
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Komplettera salladen gärna med färsk gurka i stavar. Jättegott.
Hans
2014-04-03