Rökt makrill med dilldressing

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rökt makrill med dilldressing

Lättlagad och mycket uppskattat tillbehör. Rökt makrill med dilldressing är en enkel, men smakrik, fiskrätt att servera på buffén. Passar utmärkt med tärnad fetaost och gröna oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rökt makrill med dilldressing

Ingredienser

8 portioner
4 rökta makrillfiléer (à ca 260 g)
2 msk dill
1 tsk socker
1/2 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk färskpressad citronjuice

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • dressingen med lite vatten blev bra, serverade med tärnad feta och gröna oliver, provade ochså med "lite" Phiadelphiaost som gör det mildare. Fredagskok Uli

    Ulrich

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

  • Gravad makrill
    Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tunnbröd med makrill och gurka
    Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stekt makrill med potatissallad
    Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökt makrillsallad
    Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad